Plozevet | NL

Baie d’Audierne Plozévet: gites Savheol en Kuzh-heol | Galerie

Savheol/Kuzh-heol is een dubbel vakantiehuis met zeezicht voor 2 x 5 personen, 150 m vanaf de kust. Ruime woonkamer met ingebouwde keuken, 2 grote openslaande deuren naar het terras. Badkamer met douche, wasbak en wc. Grote slaapkamer met 3 een-persoons bedden en kleine slaapkamer met een tweepersoonsbed op een podest, van waaruit u de oceaan kunt zien. Kinderbed beschikbaar.

Deze nieuwe vakantielokatie is gebouwd met ecologische bouwmaterialen, zoals strobalen, hout en leistenen. Het huis verkreeg het bestmogelijke energie certifikaat: AA. Het ecologische concept is ook bij de inrichting doorgevoerd. Natuurlijk zijn er de noodzakelijke electrische apparaten en spaarlampen.

Het huis is het hele jaar door comfortabel door vloerverwarming middels zonnepanelen, extra: Joetul houtkachel. Savheol heeft een Sauna (ultraviolet) voor de wintermaanden. Bretagne heeft alle jaargetijden veel te bieden.

Savheol/Kuzh-heol ligt aan de baie d’Audierne met zijn prachtige stranden en rotskust.

Het Europese kustpad loopt 150 m vanaf het huis 10 minuten lopen en u bent of aan de Plage de Gored of aan de haven van Pors Poulhan met Dolmen en diverse archeologische vindplaatsen. In Pointe du Raz bent u in 30 minuten met de auto.

Ook fantastisch voor surfers.

Voor reserveringen: www.eco-gites-bretagne.mozello.com